Root Beer Pulled Pork Sandwich

Przepis Root Beer Pulled Pork Sandwich może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 8 godzin i 30 minut. To danie główne ma 429 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 29 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól przyprawową, ketchup, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo korzenne, można śledzić to danie główne z Root Beer Float Fudge jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, piwo korzenne wieprzowina ciągnięta, oraz Piwo Korzenne Wieprzowina Ciągnięta.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Polędwicę wieprzową lub pieczeń ułożyć na dnie wolnej kuchenki i posypać solą przyprawową.
Wlać piwo korzenne i płynny dym na wierzch.
Umieść pokrywkę na wolnej kuchence i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin. Po zakończeniu schabu wyjąć z patelni i roztrzepać widelcem.
Umieść w misce i dodaj sos Sassy, a także 1/2 szklanki soku z wolnej kuchenki.
Podawać na bułce z pieczywem i ogórkami maślanymi.
Aby zrobić sos, dodać ketchup, brązowy cukier i musztardę i do średniego rondla. Wymieszać pozostałe składniki i dusić na średnim ogniu przez około 15 minut.
Wyjąć i podawać z kanapkami z wieprzowiny. Sprawia, że 1 1/2 szklanki.