Romaine z sosem czosnkowym pieczonym na patelni
Rzymska z sosem czosnkowym pieczonym na patelni może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Romaine z sosem czosnkowym pieczonym na patelni, Sałatka Rzymsko-Rukolowa Z Sosem Pieczonym Czosnkiem, oraz Romaine z kremowym sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, połączyć ząbki czosnku i oleju. Na małym ogniu, karmelizować czosnek, aż rumiane i miękkie, o 20 protokół.
Przełożyć ząbki czosnku do blendera lub robota kuchennego.
Dodać ocet i musztardę. Zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli wlewaj zarezerwowany olej czosnkowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Sałatę pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej salaterce.
Wlać sos na sałatę i wrzucić do herbu.
Na wierzch posypać tartym serem i od razu podawać.