Rollupy Z Indykiem Lasagne
Rollupy z indykiem lasagne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz brokuły, mielony Indyk, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać i osuszyć. W patelni nonstick, gotować indyka i cebulę na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy.
Tymczasem w małym rondlu zagotuj brokuły i wodę. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż ostry-przetargu; spuścić.
Dodać brokuły, ricotta, jajko, mleko, tymianek i sól do mieszaniny indyka.
Rozprowadzić na każdym makaronu; skropić każdy z 1/4 szklanki sosu spaghetti. Ostrożnie zwinąć styl jelly-roll.
Miejsce szew stronie w dół w 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Skropić pozostałym sosem do spaghetti.
Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.