Rollupy Portobello Lasagna
Przepis Portobello lasagne Rollups może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. To danie główne ma 475 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów portobello, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Rollupy Lasagna, Owoce Morza Lasagne Rollups, oraz Rollups Lasagna Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Makaron ugotować do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dobrze je spuścić i rozprowadzić na folii aluminiowej lub woskowanym papierze, aby zapobiec ich przywieraniu.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i cały płyn odparował, o 5 protokół. Doprawić 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać 1 1/2 szklanki sosu pomidorowego i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. W średniej misce połącz ser ricotta, szpinak, jajko, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, kilka zwojów pieprzu i gałki muszkatołowej.
Rozłóż 1 szklankę sosu pomidorowego na dnie naczynia do pieczenia 9-przez 12-cala.
Rozłóż około 2 łyżki mieszanki ricotta na makaron lasagne. Wymieszać z około 1 1/2 łyżki mieszanki grzybowej, zwinąć makaron i umieścić go w naczyniu do pieczenia. Powtórz z pozostałym makaronem.
Rozłóż pozostałe 1 1/2 szklanki sosu na rolkach lasagne. Na wierzchu starte sery, przykryć luźno folią i piec 45 minut. Odkryć i piec przez 15 minut więcej.
W dużym garnku rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty dłużej.
Dodać koncentrat pomidorowy, suszone oregano, całe pomidory i liść laurowy, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.