Rollupy Portobello Lasagna

Rollupy Portobello Lasagna
Przepis Portobello lasagne Rollups może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. To danie główne ma 475 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów portobello, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sól koszerna i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Rollupy Lasagna, Owoce Morza Lasagne Rollups, oraz Rollups Lasagna Szpinakowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Makaron ugotować do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Dobrze je spuścić i rozprowadzić na folii aluminiowej lub woskowanym papierze, aby zapobiec ich przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i cały płyn odparował, o 5 protokół. Doprawić 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać 1 1/2 szklanki sosu pomidorowego i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. W średniej misce połącz ser ricotta, szpinak, jajko, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, kilka zwojów pieprzu i gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Sos PomidorowySos Pomidorowy
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż 1 szklankę sosu pomidorowego na dnie naczynia do pieczenia 9-przez 12-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Rozłóż około 2 łyżki mieszanki ricotta na makaron lasagne. Wymieszać z około 1 1/2 łyżki mieszanki grzybowej, zwinąć makaron i umieścić go w naczyniu do pieczenia. Powtórz z pozostałym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
Ser RicottaSer Ricotta
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Rozłóż pozostałe 1 1/2 szklanki sosu na rolkach lasagne. Na wierzchu starte sery, przykryć luźno folią i piec 45 minut. Odkryć i piec przez 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
W dużym garnku rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
12
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
13
Dodać koncentrat pomidorowy, suszone oregano, całe pomidory i liść laurowy, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory CałePomidory Całe
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Liście LauroweLiście Laurowe

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Magazyn