Rollupy Do Pizzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj bułek z pizzą. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jajka, ostry ser cheddar, ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pepperoni Pizza Crescent Rollups, Pepperoni Pizza Kurczak Rollups, oraz Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto.
Instrukcje
Smaż plastry pepperoni między warstwami ręczników papierowych w kuchence mikrofalowej na wysokości 1 minuty.
Rozwiń ciasto na patelni jellyroll do grubości 1/4 cala.
Posypać serem i pepperoni.
Roll up, jellyroll fashion.
Ciasto ułożyć na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia. Zwijaj ciasto w okrąg, ściskając krawędzie, aby je uszczelnić.
Posmarować jajkiem i posypać włoską przyprawą.
Piec w temperaturze 375 przez 30 do 35 minut lub do złotego koloru.
Pokroić w plastry o grubości 2 cali i w razie potrzeby podawać z ciepłym sosem do makaronu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator