Rollo Rojo de Guayaba (kolumbijskie ciasto z czerwoną rolką z Guawą)
Rollo Rojo de Guayaba (kolumbijskie ciasto z Guawą) jest bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 880 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, proszku do pieczenia, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 727 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Torta de Quesito con Bocadillo (kolumbijski świeży ser i ciasto z guawy), Pulpety z indyka w sosie Guajawa (Albóndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło blachę do pieczenia. Linia blachy do pieczenia z pergaminem i masło pergamin papieru, a następnie pędzla z czerwonym kolorze żywności na całym. Odstawić i położyć czysty ręcznik kuchenny na powierzchni roboczej i kurzu z cukrem.Mikserem elektrycznym ubij białka w misce, aż będą sztywne i odstaw na bok. W innej misce ubić żółtka aż bledną. Stopniowo dodawać cukier i wanilię extract.In inną miskę przesiać razem mąkę i proszek do pieczenia.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny żółtka i dobrze wymieszać.Złóż białka w mieszaninie mąka-jajko.
Rozłóż ciasto równomiernie na kolorowym pergaminie.
Piec przez 12 minut lub aż ciasto będzie złote.Uruchom nóż stołowy wokół krawędzi ciasta i odwróć ciasto na przygotowanym ręczniku kuchennym. Ostrożnie odklej pergamin. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć ciasto i ręcznik razem, w kłodę. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.Rozwiń ciasto i zdejmij ręcznik, rozłóż dżem na torcie.
Zwinąć ciasto i przenieść, szew w dół, do talerza do serwowania.
Posyp więcej cukru, a gdy będziesz gotowy do podania, pokrój roladę na grube plastry i ułóż na półmisku.