Rollino Veneto (Pizza Rolls from Venice) z sałatką pomidorowo-bazyliową

Rollino Veneto (Pizza Rolls from Venice) z sałatką pomidorowo-bazyliową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Rollino Veneto (Pizza Rolls z Wenecji) z sałatką pomidorowo-bazyliową. Na $5.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1257 kalorii, 50g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, zwykły ser mozzarella, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Rollino Veneto (Pizza Rolls from Venice) z sałatką pomidorowo-bazyliową, Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, oraz Roladki Lasagne Pomidorowo-Bazyliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby wyrobić ciasto, w dużej misce posypać drożdże 1 szklanką ciepłego (ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Odstawić, aż drożdże zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Dodać 2 1/2 szklanki mąki i soli; ubić mikserem na małej prędkości, aż włączone, a następnie na średniej prędkości, aż ciasto jest rozciągliwy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Jeśli używasz haka do ciasta, bij z dużą prędkością, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut. Jeśli ciasto jest nadal lepkie, ubij więcej mąki, 1 łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Jeśli ugniatamy ręcznie, zeskrobujemy ciasto na lekko posypaną mąką deskę. Zagniataj, aż będzie gładka, sprężysta i nie będzie już lepka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
W razie potrzeby dodać mąkę, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w kulkę. Ułóż kulki na lekko posypanej mąką powierzchni w ciepłym miejscu i przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Odstawić do podwojenia wielkości, 45 minut do 1 godziny.
10
W międzyczasie wykonaj nadzienie: na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu, mieszaj cebulę w 1 łyżce oliwy z oliwek często, aż kuleją i zaczną brązowieć, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj radicchio i mieszać często, aż kuleje i zaczyna brązowy, 5 do 7 protokół. Wymieszać w winie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż odparuje, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
13
Ostudzić co najmniej 20 minut.
14
Punch każdą kulkę ciasta w dół i lekko ugniatać, aby wydalić powietrze. Na lekko posypanej mąką powierzchni, za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta, rzuć każdą kulkę w 10-do 11-calową rundę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
15
Posypać połowę mozzarella na pół każdej rundy, w ciągu 1 cala od krawędzi; top ser równo z mieszaniny radicchio. Złóż gołą połowę każdego okrągłego ciasta nad nadzieniem, wyrównując krawędzie; krawędzie szczypta do uszczelnienia. Zaczynając od złożenia, zwiń każdą pizzę w ciasną kłodę; szczypta kłody kończy się razem, aby ją zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Dzienniki transferu, seam w dół, do 12-przez 15-calowy blacha do pieczenia, kształtując się w równym rozmiarze półpierścienie i odstępy co najmniej 3 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
17
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 425 do złotego koloru, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
W międzyczasie zrób sałatkę: w misce wymieszaj pomidory, bazylię, czosnek i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek; dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
19
Za pomocą dwóch szerokich szpatułek przenieś każdy pół-pierścień na obramowaną deskę lub talerz, dopasowując końce razem, tworząc kompletny pierścień. Za pomocą łyżki szczelinowej, kopiec o 2 szklanki sałatki pomidorowo-Bazyliowej w środku pierścienia; Ustaw miskę z pozostałą sałatką obok deski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Pokrój pierścień pizzy na 1 1/2 - do 2-calowych sekcji i podawaj z sałatką.
21
Uwagi: Sangiovese jest świetny mecz dla tej przystawki; spróbuj Vandale
Składniki, których będziesz potrzebować
SangioveseSangiovese
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn