Roll-upy z czerwoną papryką i fasolką szparagową
Masz ochotę na wegetariański hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo? Roll-upy z czerwoną papryką i fasolką szparagową mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 3 g białka i 10 g tłuszczu. Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, pieczonej papryki, chleba i majonezu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Wypróbuj bułkę z zieloną herbatą i czerwoną fasolą (Matchan i Azuki), sałatkę z zielonej fasoli i pieczonej czerwonej papryki oraz smażoną fasolkę szparagową, czerwoną paprykę i szalotkę, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Włóż zieloną fasolkę do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 6-8 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Wytrzyj do sucha ręcznikami papierowymi.
Umieść fasolę w dużej, zamykanej plastikowej torbie; dodać sos sałatkowy. Zamknij torebkę i wrzuć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez noc.
Odetnij skórki z chleba. Za pomocą wałka do ciasta lekko spłaszcz każdy plasterek.
Połącz majonez i musztardę; nałóż około 1 łyżeczkę na każdą kromkę chleba.
Pokrój pieczoną paprykę w 1/2-calowe kawałki. plasterki.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Na każdą kromkę chleba połóż trzy fasolki szparagowe i dwie plasterki papryki.
Zwiń od dłuższego boku i zabezpiecz wykałaczką.
Posmaruj masłem; obtaczamy w natce pietruszki. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania. Tuż przed podaniem wyrzuć wykałaczki i pokrój każdą bułkę na trzy części.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Famille Vincent Cremant de Bourgogne z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne]()
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.