Roll-upy z boczkiem, groszkiem i młodymi ziemniakami
Roll-upy z boczkiem, groszkiem i młodymi ziemniakami to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie gotowany bekon, śmietanę, młode ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Umieść ziemniaki w średnim rondlu na dużym ogniu z wystarczającą ilością wody, aby je przykryć. Gotować 15 do 18 protokół, do miękkości.
Odcedzić w durszlaku; odstawić. Tymczasem wszystkie tortille szczelnie owiń w folię i włóż do piekarnika na 5 minut.
Umieść rondel z powrotem na małym ogniu i dodaj masło i boczek. Wymieszać, aż będzie ciepłe i skwierczące, o 2 protokół; zdjąć z ognia.
Dodać ziemniaki, groch, tymianek, pół szalotki, i pół kwaśnej śmietany. Wymieszać i rozgnieść maserem do ziemniaków lub drewnianą łyżką. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wyjmij tortille z piekarnika i umieść po 2 na każdym talerzu. Umieść 1/3 szklanki mieszanki ziemniaków na każdej tortilli i zwiń je jak pokazano powyżej. Top każdy z łyżką pozostałej śmietany i posypać Pozostałe szalotki i kilka grinds czarnego pieprzu do smaku.