Roll-Upy Z Boczkiem
Boczek Roll-up może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 9g białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 74 centy za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cebulę, sól selerową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kurczak Boczek Ranch Lasagna Roll Ups, Zamrażarka Lasagne Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up.
Instrukcje
Na małej patelni podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce połączyć kostki chleba, sól selera, czosnek w proszku, sól, pieprz i mieszaninę cebuli; wrzucić do równomiernego wymieszania.
Dodać jajko; wrzucić do płaszcza kostki chleba.
Obróć na dziesięć 1-1 / 4-in. jaja. Owiń boczek wokół każdej kuli. Zabezpiecz wykałaczką. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Na dużej patelni gotuj boczek ze wszystkich stron na średnim ogniu przez 18 minut lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący, a termometr do mięsa włożony do farszu odczyta co najmniej 160°.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.