Roll-Upy Lasagna
Przepis lasagne Roll-upy może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 50g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną wołowinę, polly-o naturalną część odtłuszczonego sera ricotta, ser mozzarella o niskiej wilgotności i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso na dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię.
Połączyć sos do makaronu i A.
Dodać połowę mieszanki sosu makaronowego do mięsa; wymieszać. Rezerwa pozostałą mieszaninę sosu makaronowego do późniejszego wykorzystania.
Spray 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Wymieszać jajko, ricottę i 1/4 szklanki parmezanu do wymieszania.
Rozprowadzić około 2 łyżki. mieszanka ricotta na każdy makaron; top z około 1/4 mieszanki mięsa szklanki i 2 czubate łyżki. mozzarella.
Zwiń, zaczynając od jednego krótkiego końca każdego makaronu.
Ułożyć boki w dół, w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Top z reserved mieszanki sosu makaronowego i pozostałych serów; przykryć.
Piec 45 min. albo aż będzie gorąco i bąbelkowo.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.