Rolki Parker House
Bułki Parker House mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 139 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, mąkę chlebową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rolki Parker House, Rolki Parker House, oraz Rolki Parker House dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciepłą wodę, 1 łyżkę cukru i drożdże w małej misce i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
W małym rondelku rozpuścić 3/4 masła.
Dodać mleko i podgrzać do letniego. Wymieszaj razem mieszaninę drożdży, pozostałe 2 łyżki cukru, mieszaninę masła, mąkę chlebową i sól w misce drewnianą łyżką, aż dobrze się połączą, a następnie wymieszaj wystarczającą ilość mąki uniwersalnej, aby uzyskać lekko lepkie ciasto, które tworzy kulkę.
Masłem dużą miskę. Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, ugniatając w bardziej uniwersalnej mące, jeśli ciasto jest zbyt lepkie, 10 minut lub aż będzie gładkie i elastyczne, ale nadal lekko lepkie. Uformować w kulkę i włożyć do miski z masłem. Obróć do Płaszcz z masłem, a następnie odstawić do miski, pokryte folią, w ciepłym miejscu 1 godzinę, lub do podwojenia luzem.
Masło 13-na 9-calowej patelni do pieczenia. Ciasto podzielić na 20 równych kawałków i zwinąć w kulki. Ułóż równomiernie w 4 rzędach po 5 na patelni i odstaw do wyrośnięcia, przykryte luźno, w ciepłym miejscu 45 minut lub aż prawie podwoi się luzem. Zrób Głębokie zagniecenie środka każdego rzędu rolek za pomocą długości mąki pałeczki lub boku linijki.
Niech zwisają rolki, pokryte luźno, 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i lekko ostudzić.
Blaty bułek z masłem i piec w środku piekarnika, aż złoty, 20 do 25 protokół.
Niech rolki ostygną w patelni na stojaku 5 minut. Obrócić na stojaku i ostudzić do ogrzania.
Możesz zrobić rolki 1 dzień wcześniej i przechowywać, dobrze owinięte w folię, w temperaturze pokojowej. Podgrzać w folii w nagrzanym piekarniku 191° 15 do 20 minut.