Lumpia Rolls to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka wina shaoxing, pędy bambusa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Rolki Lumpia, Pieczone Roladki Lumpia, oraz Lumpia z tuńczyka (sajgonki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść olej na dużej patelni i włączyć ciepło do medium. Minutę później, dodać czosnek i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, 15 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj wieprzowinę i gotuj, rozbijając grudki i mieszając od czasu do czasu, aż mięso straci Różowość, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Wieprzowina
3
Dodać warzywa i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
4
Dodaj sól, pieprz i wino i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
Wino
5
Ułóż owijkę lumpia płasko na powierzchni roboczej i umieść kawałek sałaty na wierzchu. Linia 2 czubate łyżki mieszanki stir-fry na wierzchu sałaty. Wchodzisz na boki i toczyć mocno, uszczelniając szew. Jeśli to konieczne, za pomocą kilku kropli wody rozprowadź pędzlem lub opuszkiem palca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Woda
Rolka
6
Podawać z jednym lub dwoma sosami.
7
Reprinted with permission from the Best Recipes in the world by Mark Bittman, (C) 2005 Broadway Press.