Rolki Lumpia

Rolki Lumpia
Lumpia Rolls to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka wina shaoxing, pędy bambusa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Rolki Lumpia, Pieczone Roladki Lumpia, oraz Lumpia z tuńczyka (sajgonki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść olej na dużej patelni i włączyć ciepło do medium. Minutę później, dodać czosnek i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, 15 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wieprzowinę i gotuj, rozbijając grudki i mieszając od czasu do czasu, aż mięso straci Różowość, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3
Dodać warzywa i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Dodaj sól, pieprz i wino i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
5
Ułóż owijkę lumpia płasko na powierzchni roboczej i umieść kawałek sałaty na wierzchu. Linia 2 czubate łyżki mieszanki stir-fry na wierzchu sałaty. Wchodzisz na boki i toczyć mocno, uszczelniając szew. Jeśli to konieczne, za pomocą kilku kropli wody rozprowadź pędzlem lub opuszkiem palca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WodaWoda
RolkaRolka
6
Podawać z jednym lub dwoma sosami.
7
Reprinted with permission from the Best Recipes in the world by Mark Bittman, (C) 2005 Broadway Press.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn