Roladki Ziemniaczane Z Zielonej Cebuli
Roladki ziemniaczane z zieloną cebulą to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 171 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka aktywnych drożdży, płatki ziemniaczane, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Roladki Z Zielonej Cebuli, Cebulowe Roladki Ziemniaczane, oraz Zapiekanka Ziemniaczana Zielona Cebula.
Instrukcje
W misce, połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, 1 szklanka płatków ziemniaczanych, cukier, drożdże i sól. W rondlu podgrzej mleko, masło i cebulę do 120°-130°.
Dodać do suchych składników; ubijać do zwilżenia.
Dodać jajka; ubić na średniej prędkości przez 3 minuty. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na mąkę; ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 8-10 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Rozwal ciasto. Przykryć i odstawić na 15 minut. Obrócić na obsypaną mąką powierzchnię; podzielić na 24 części. Kształt każdy w piłkę. Zanurz każdą kulkę w pozostałych płatkach ziemniaczanych.
Miejsce w 13. x 9-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 30 protokół.
Piec w temperaturze 375° przez 25-35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.