Roladki Ze Szpinakiem Lasagna
Lasagne szpinak Roll-up może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, masło, majeranek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj makaron lasagne i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i osuszyć.
W dużej patelni saute w maśle czerwona papryka, grzyby i cebula do miękkości. W misce połączyć podsmażoną mieszankę warzywną, twaróg, szpinak, jajka, 4 łyżki parmezanu i pieprz; dobrze wymieszać.
Na dużej patelni, podgrzać sos pomidorowy, majeranek, cukier i czosnek w proszku przez 5 minut.
Rozprowadzić 1/3 szklanki nadzienia na każdym makaronu.
Zwiń i umieść w wysmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13.
Wlać mieszankę sosu pomidorowego na rolkach lasagne.
Posypać serem mozzarella i pozostałym parmezanem. Przykryć i piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.