Roladki z szynką i szparagami

Roladki z szynką i szparagami
Jeśli 57 centów za porcję spada twój budżet, Roladki z szynką i szparagami mogą być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, szynka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Roladki Szparagowe, oraz Roladki Szparagowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia w połowie pełne wodą i lodem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
W patelni 12-calowej, podgrzać 1 calową wodę do wrzenia na dużym ogniu. Trzask lub odciąć twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szparagi do wrzącej wody; gotować odkryte 2 do 3 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
4
Usuń szparagi z patelni; umieść w naczyniu do pieczenia z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Odstawić 3 do 5 minut lub do ostygnięcia.
6
Odcedzić; osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez, musztardę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na każdym plasterku szynki do 1 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SzynkaSzynka
9
Każdy plasterek szynki przeciąć na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
10
Zwinąć 1 pasek szynki szczelnie wokół każdej szparagowej włóczni. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
RolkaRolka
SzynkaSzynka
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn