Roladki z szynką i szparagami
Jeśli 57 centów za porcję spada twój budżet, Roladki z szynką i szparagami mogą być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, szynka, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Roladki Szparagowe, oraz Roladki Szparagowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia w połowie pełne wodą i lodem; odstawić.
W patelni 12-calowej, podgrzać 1 calową wodę do wrzenia na dużym ogniu. Trzask lub odciąć twarde końce szparagów.
Dodać szparagi do wrzącej wody; gotować odkryte 2 do 3 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Usuń szparagi z patelni; umieść w naczyniu do pieczenia z lodowatą wodą.
Odstawić 3 do 5 minut lub do ostygnięcia.
Odcedzić; osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez, musztardę i tymianek.
Rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na każdym plasterku szynki do 1 cala krawędzi.
Każdy plasterek szynki przeciąć na pół wzdłuż.
Zwinąć 1 pasek szynki szczelnie wokół każdej szparagowej włóczni. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce.