Roladki Z Lasagne Z Kurczakiem
Przepis Chicken Lasagna Roll-upy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz przyprawy, makaron lasagne, classico rodzina ulubione sos do makaronu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz pierwsze 5 składników; rozłóż na makaron.
Miejsce, seam-boki w dół, w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Przykryć sosem; wierzch polać mozzarellą.
Piec 30 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon