Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela)

Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela) to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 111 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, połówki piersi kurczaka, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chuzos de Pollo con tocineta (szaszłyki z kurczaka i boczku), Estofado de Pollo con tocineta (gulasz z kurczaka z boczkiem), oraz Involtini Di Pollo-Roladki z kurczaka nadziewane szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierś z kurczaka pomiędzy 2 arkuszami folii i za pomocą młotka mięsnego funta każdej piersi do grubości 1/4 cala. Powtórz z pozostałymi piersiami z kurczaka.
Połóż piersi kurczaka płasko na desce do krojenia i natrzyj sokiem z limonki.
Posypać papryką, solą i pieprzem.
Umieść 4 śliwki na środku każdej piersi.
Zawijamy kurczaka, zawijamy każdą roladę boczkiem i zabezpieczamy wykałaczkami. Doprawić Na Zewnątrz bułki solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Brązowy kurczaka równomiernie na całym 7 minut lub do złotego, następnie zmniejszyć ogień do średniego i przykryć patelnię.
Niech gotować przez około 8 protokół more.In każdy talerz porcji łyżka trochę sosu musztardowego i umieścić kurczaka na górze.