Roladki Z Indyka I Bazylii
Roladki z indyka i bazylii wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 331 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sezamowo-imbirowy dressing, sól, okrągły papier ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Bułeczki Z Bazylią, Roladki Lasagne Pomidorowo-Bazyliowe, oraz Roladki Calzone z Salami, pomidorem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Dodać indyka i następne 3 składniki; gotować 5 minut lub aż gotowe.
Mieszankę z indyka i coleslaw połączyć w średniej misce.
Dodaj gorącą wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu; odstawić na 30 sekund lub tylko do miękkości.
Umieść arkusz na płaskiej powierzchni. Ułóż 2 liście bazylii na górnej trzeciej części arkusza. Ułóż 1/3 szklanki mieszanki indyka na dolnej trzeciej części arkusza. Składane boki arkusza nad wypełnieniem i zaczynając od wypełnionej strony, roll up jelly-roll fashion. Delikatnie naciśnij szew do uszczelnienia.
Na talerzu do serwowania (przykryć, aby nie wyschły) umieścić rolkę, szew w dół.
Powtórz procedurę z pozostałymi arkuszami, bazylią i mieszaniną indyka. Pokrój każdą rolkę na pół po przekątnej.
Roladki podawać z sosem jako sosem do maczania.