Roladki Z Homarem Curry

Roladki Z Homarem Curry
Przepis Curry Homar bułki może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 45. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 49 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowaną w olej sardelę, majonez, koperek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Roladki z homara (i lekcje homara), oraz New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować homary, aż staną się jasne czerwone, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i ostudzić.
4
Przekręć ciała od ogona. Za pomocą nożyczek przeciąć spód muszli i usunąć mięso. Połówki ogonów wzdłuż i odrzuć ciemne jelita. Złamać pazury i usunąć mięso w jednym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
5
Usuń mięso z golonka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Przelać homara do miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Trzymając liść limonki, zdejmij łodygę, aby podzielić liść na pół. Powtórz z pozostałymi liśćmi. Pocierać liście olejem; przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Piec przez 8 minut, aż chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Na małej patelni podgrzej 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną, 2 protokół. Sardele rozgnieść szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Dodać curry i gotować, aż pachnące, 1 minutę. Zeskrobać mieszaninę do miski i ostudzić. Wymieszać z majonezem, sokiem z limonki i koperkiem i doprawić solą. Przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Złożyć majonez curry do homara. Łyżka sałatki do bułek; wierzch z liśćmi limonki i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego możesz spróbować to Domaine Louis Michel et Fils Chablis. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn