Roladki z czosnkiem i rozmarynem
Roladki z czosnkiem i rozmarynem z koniczyny to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, masło, czosnek głowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Roladki Z Koniczyny, Roladki Z Czosnkiem I Rozmarynem Z Koniczyny, oraz Roladki Z Koniczyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; lekko ostudzić. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Rozpuścić drożdże w mleku w dużej misce; odstawić 5 minut.
Dodać miąższ czosnkowy. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodaj 1 szklankę mąki, 2 łyżki masła, cukier, sól, jajko i rozmaryn; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia.
Dodać 2 szklanki mąki i ubić, aż będzie gładka. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Podziel każdą porcję na 3 kawałki i uformuj każdy kawałek w kulkę. Zalać 12 muffin filiżanki sprayem do gotowania; umieścić 3 kulki ciasta w każdej filiżance muffin. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Wyjąć ciasto i umyć blaty z 1 łyżką roztopionego masła.
Piec w 400 przez 12 minut lub aż zbrązowieje.
Wyjąć z patelni; podawać na ciepło.