Roladki z czosnkiem i rozmarynem

Roladki z czosnkiem i rozmarynem
Roladki z czosnkiem i rozmarynem z koniczyny to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 185 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, masło, czosnek głowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Rozmaryn Czosnek Roladki Z Koniczyny, Roladki Z Czosnkiem I Rozmarynem Z Koniczyny, oraz Roladki Z Koniczyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; lekko ostudzić. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozpuścić drożdże w mleku w dużej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać miąższ czosnkowy. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
6
Dodaj 1 szklankę mąki, 2 łyżki masła, cukier, sól, jajko i rozmaryn; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać 2 szklanki mąki i ubić, aż będzie gładka. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Podziel każdą porcję na 3 kawałki i uformuj każdy kawałek w kulkę. Zalać 12 muffin filiżanki sprayem do gotowania; umieścić 3 kulki ciasta w każdej filiżance muffin. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
10
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć ciasto i umyć blaty z 1 łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
12
Piec w 400 przez 12 minut lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z patelni; podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn