Roladki Z Ciasta Orzechowego
Walnut Pastry Rolls to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 60. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, Ciasto jabłkowo-imbirowe z orzechowym ciastem, oraz Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem.
Instrukcje
W małym rondlu, gotować i mieszać 1-1 / 2 szklanki cukru i 1 szklanka odparowanego mleka, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Przełożyć do dużej miski; wymieszać z orzechami włoskimi i miodem. W małej misce ubijamy białka, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć do mieszanki orzecha włoskiego. Przykryć i przechowywać w lodówce napełniania przez co najmniej 2 godziny.
Do ciasta, w małej misce, rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce, połączyć 3 szklanki mąki, sól i pozostały cukier; pokroić w maśle, aż crumbly.
Dodać mieszaninę drożdży, żółtka i pozostałość odparowanego mleka; ubić na gładką masę. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować twarde ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Obróć się na obsypaną mąką powierzchnię. Ciasto rozwałkować, podzielić na cztery porcje.
Rozwałkuj każdą porcję na 15 cali. x 11-po. prostokąt.
Rozłóż nadzienie orzechowe do 1/2 cala. krawędzi.
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szwy do uszczelnienia i tuck kończy się pod.
Umieść stronę szwu w dół na wysmarowanych blach do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 30 protokół.
Posmaruj 2 łyżki mleka na wierzchu i bokach rolek.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Fajne na stelażach z drutu.
Połączyć cukier cukierniczy z wystarczającą ilością mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję; skropić ciepłymi bułeczkami.