Roladki Obiadowe
Roladki obiadowe to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako tani chleb. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, Najlepsze Roladki Obiadowe, oraz Roladki Obiadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć drożdże i ciepłą wodę; odstawić 5 minut.
Połącz mieszaninę drożdży, 1 szklanka mąki, cukier, sól i margarynę; ubić ze średnią prędkością miksera elektrycznego 2 minuty. Wymieszać w 3 1/2 do 4 szklanki mąki zrobić miękkie ciasto.
Posypać 1/4 szklanki mąki na powierzchni roboczej. Ciasto wyłożyć na powierzchnię, zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 10 minut).
Umieść w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; Obróć, aby pokryć wierzchnią warstwę. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Ciasto rozwałkować; podzielić na trzy części. Podziel i uformuj każdą trzecią na 12 kulek. Ułóż kulki równomiernie w trzech 8-calowych kwadratowych patelniach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 40 minut lub do podwojenia luzem.
Piecz bułki w temperaturze 375 przez 20 minut lub do złotego koloru.