Roladki Na Patelni Ogórkowej
Need a chleb wegetariański? Bułki z ogórkiem mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, szczypiorek, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roladki Ogórkowe, Roladki Feta Ogórkowa, oraz Roladki Z Krewetkami Ogórkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ogórek w blenderze, przykryć i przetworzyć, aż będzie gładki.
Umieścić 3/4 szklanki puree w rondlu (wyrzucić pozostały puree lub zapisać do innego użycia).
Dodać śmietanę, wodę, cukier i sól do patelni; podgrzać do 120°-130° (mieszanina pojawi się oddzielone).
W dużej misce, połączyć 1-1 / 4 szklanki mąki, drożdże, szczypiorek i koperek; dodać mieszaninę ogórków. Beat na niskiej prędkości tylko do zwilżenia; beat na wysokiej przez 3 minuty.
Dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować sztywne ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Punch ciasto w dół; odstawić na 10 minut. Kształt na 12 kulek; umieść w nasmarowanym 13-calowym. x 9-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 45 protokół.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu przez 10 minut.