Roladki lasagne z kurczaka w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem
Roladki z lasagne z kurczaka w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 315 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czterech sosów do makaronu serowego, kurczak, makaron lasagne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Lasagna z czosnkowym sosem śmietanowym parmezanem, Wegańskie Roladki lasagne ze szpinakiem i grzybami z sosem pomidorowym suszonym na słońcu, oraz Kurczak w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem parmezan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj makaron lasagne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić makaron; spłukać zimną wodą.
Przeciąć każdy na pół w poprzek; odstawić.
W międzyczasie, w przypadku białego sosu, w średniej misce do mieszania, ubij ser śmietankowy mikserem elektrycznym na średniej lub dużej prędkości przez 30 sekund. Powoli dodawać mleko, ubijając, aż będzie gładkie. Wymieszać z serem Romano i szczypiorkiem.
Do napełniania, w średniej misce do mieszania, wymieszać 1/2 szklanki białego sosu, kurczaka, brokuły, pieczoną czerwoną słodką paprykę i zmielony czarny pieprz.
Umieść około 1/4 szklanki nadzienia na jednym końcu każdego ugotowanego makaronu.
Zawiń makaron wokół nadzienia. Ułóż rolki, szew boki w dół, w prostokątnym naczyniu do pieczenia 3-quart.
Łyżka sosu do makaronu Classico ® Four Cheese na rolkach. Łyżka pozostałego białego sosu nad sosem do makaronu Classico® Four Cheese. Przykryć folią.
Piec przez 35 do 40 minut lub do ogrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.