Sajgonki wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka Paula ' s butt Masaż przyprawy, plus 2 łyżki sosu barbeque, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Sajgonki Azjatyckie Slaw, Pikantne Azjatyckie Slaw Summer Rolls, oraz Świeże bułeczki z krewetkami i miodem.
Instrukcje
1
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, Odsączona
4
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Pikle Relish
Wieprzowina Ciągnięta
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
7
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
8
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
9
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
12
Podawać z sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
13
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
14
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, Odsączona
16
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Pikle Relish
Wieprzowina Ciągnięta
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
18
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
19
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
20
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
21
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
22
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
23
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
24
Podawać z sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
25
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
26
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.