Roladki Jajeczne Wieprzowo-Slaw
Sajgonki wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka Paula ' s butt Masaż przyprawy, plus 2 łyżki sosu barbeque, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Sajgonki Azjatyckie Slaw, Pikantne Azjatyckie Slaw Summer Rolls, oraz Świeże bułeczki z krewetkami i miodem.
Instrukcje
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem barbeque.
* Masaż tyłka to mieszanka papryki, czosnku i cebuli w proszku
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłożyć patelnię z wytrzymałej folii aluminiowej.
Ułożyć pieczeń na patelni. Rub mieszankę przyprawową na pieczeń. Przykryć szczelnie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i piec przez 3 godziny lub do miękkości.
Niech pieczeń ostygnie w dotyku i rozdrobnić mięso widelcem. W dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki rozdrobnionej wieprzowiny (rezerwy wszelkie resztki mięsa do innego użytku), slaw mix, seler, i marynaty smaki. W małej misce, połączyć sos barbeque i domu przyprawy.
Wlać mieszaninę wieprzową, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Umieść 1 owijkę z jajkiem na czystej płaskiej powierzchni z jednym rogiem skierowanym w Twoją stronę. Używając szczotki do ciast, lekko umyj rogi wodą. Łyżka 1/3 szklanki nadzienia wieprzowego w środku każdego opakowania z jajkiem. Złóż dolny róg owijki nad wypełnieniem. Wchodzisz na lewe i prawe rogi nad wypełnieniem. Szczelnie zwiń wypełniony koniec w kierunku pozostałego rogu, delikatnie naciskając, aby uszczelnić. Efekt końcowy powinien wyglądać jak koperta.
W frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 2 cali.
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Smażyć sajgonki, partiami przez około 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem barbeque.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.