Roladki jabłkowo-cynamonowe z lukrem twarogowym wymagają ok. 4 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, jabłecznika, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Szarlotki cynamonowe z lukrem serowym, Najlepsze bułeczki cynamonowe z lukrem serowym, oraz Roladki Daktylowo-orzechowe i Bourbon cynamonowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w szklanej miarce o pojemności 1 szklanki; odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Beat 1/2 szklanki zmiękczonego masła na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż kremowy. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę. sól, bijąc ze średnią prędkością, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
3
Dodać jajka i 2 kolejne składniki, ubijając do wymieszania. Wymieszać z mieszaniną drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Połączyć 4 1/2 szklanki mąki chlebowej i 1/4 łyżeczki. gałka muszkatołowa. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając przy niskiej prędkości 1 do 2 minut lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Posypać około 1/4 szklanki mąki chlebowej na płaskiej powierzchni; obrócić ciasto i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 5 minut), dodając do 1/4 szklanki mąki chlebowej w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu ciasta do rąk i powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej dużej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 1/2 do 2 godzin lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Odcedzić i schłodzić 15 minut.
12
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
13
Zwiń w prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Rozłóż 1/2 szklanki bardzo miękkiego masła, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi. Wymieszać brązowy cukier, cynamon i pozostałą 1/2 szklanki cukru granulowanego i posypać mieszanką cukru na maśle.
Rozwałkować ciasto, galaretkę, zaczynając od 1 długiego boku; pokroić na 16 plastrów (o grubości około 1 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
17
Umieścić rolki, przyciąć boki w dół, w 2 lekko nasmarowane 10-calowe okrągłe Patelnie. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
18
Piec w 350 przez 20 do 22 minut, aż bułki będą złociste. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Wałki pędzla z lukrem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym