Roladki Drożdżowe Z Twarogiem
Roladki drożdżowe z twarogiem to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Za 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka aktywnych drożdży, jajek, twarogu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Roladki Z Twarogiem, Bułki Drożdżowe, oraz Roladki Drożdżowe Roadhouse dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. W małym rondelku podgrzej twarożek do 110°-115°.
Dodaj twarożek, jajka, cukier, sól, sodę oczyszczoną i 2 szklanki mąki do mieszanki drożdżowej. Ubijaj, aż będzie gładka. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać jędrne ciasto (ciasto będzie lepkie).
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na 30 części. Uformuj każdy kawałek w rolkę.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Usuń do stojaków Z Drutu.