Roladki Cytrynowo-Pomarańczowe
Ten przepis służy 3 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cukier granulowany, mieszankę rolek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowe Roladki w kształcie króliczka z pomarańczową glazurą, Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, oraz Roladki Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę rolek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ciasto podzielić na 2 równe porcje.
Rozwałkuj 1 porcję ciasta na prostokąt o wymiarach 12 x 8 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozprowadzić z 2 łyżkami. masło.
Wymieszać cukier granulowany i kolejne 2 składniki. połowę masy cukrowej posypać masłem na ciasto.
Roll up prostokąt, jelly-roll mody, począwszy od 1 długi bok. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ciasta, masła i cukru.
Pokrój każdą rolkę w plasterki 1/2 cala i umieść plasterki w filiżankach 4 lekko nasmarowanych miniaturowych patelni na muffinki 12-cup. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 20 minut.
Piec bułki 10 do 12 minut lub do złotego.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i ostudzić 5 minut.
Wymieszać cukier puder i sok pomarańczowy do uzyskania gładkiej konsystencji; skropić wierzchem bułki.
Uwaga: testowaliśmy z Pillsbury Specialty