Roladki cielęce z cytryną i pieczarkami: Involtini di Vitello al Limone
Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 35g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Roladki cielęce (involtini) i Caponata, Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, oraz Cielęcina Involtini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Za pomocą młotka do mięsa, Funt kawałki cielęciny, aż będą one 1/8 - cala grubości. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Zwinąć i związać je pojedynczo i umieścić na patelni z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
11
Umieścić patelnię w piekarniku i piec 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
12
Zdjąć, odciąć sznurki z kawałków cielęciny i umieścić na środku talerza. SOS udekorować pozostałą oliwą z oliwek i natką pietruszki, polać sosem na mięso i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
14
Dodaj cebulę i czosnek, gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
15
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
16
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych