Roladki cielęce z cytryną i pieczarkami: Involtini di Vitello al Limone
Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 35g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Roladki cielęce (involtini) i Caponata, Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello, oraz Cielęcina Involtini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Za pomocą młotka do mięsa, Funt kawałki cielęciny, aż będą one 1/8 - cala grubości. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Zwinąć i związać je pojedynczo i umieścić na patelni z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Umieścić patelnię w piekarniku i piec 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Zdjąć, odciąć sznurki z kawałków cielęciny i umieścić na środku talerza. SOS udekorować pozostałą oliwą z oliwek i natką pietruszki, polać sosem na mięso i podawać.
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
16
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.