Rolada z twarogiem i Chutney
Przepis twarożek i Rolada Chutney jest gotowy w około 9 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, chutney z mango, nasiona dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser pleśniowy listki kruche z serem śmietankowym-Rolada Chutney, Rolada z suszonych owoców i twarogu, oraz Rolada letnia z pomidorami, serem śmietankowym i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek między 2 arkuszami folii i delikatnie rozwałkuj do prostokąta o wymiarach 9 na 6 cali.
Umieścić w lodówce na 1 godzinę.
Usuń górną warstwę plastiku i rozłóż chutney na serze, pozostawiając 1-calową granicę na jednym z długich boków. Scatter scallions na górze.
Za pomocą folii zwiń serek w kłódkę, z gładką obwódką na końcu. Przykryć szczelnie plastikiem i schłodzić przez co najmniej 8 godzin lub do 2 dni.
Umieść małą patelnię na średnim ogniu do ogrzania.
Dodaj pestki dyni i sól, a następnie tosty, często potrząsając patelnią, aż nasiona będą pachnące, około 3 minut. Natychmiast przenieść nasiona do miski do ostygnięcia. Gdy ostygnie, z grubsza posiekać.
Gdy będziesz gotowy do podania, rozpakuj ser i delikatnie naciśnij posiekane pestki dyni na zewnątrz.
Podawać z krakersami, w razie potrzeby.