Rolada z serem śmietankowym i jabłkami

Rolada z serem śmietankowym i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj twarożek i roladę z jabłkami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, cukier puder, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 6 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Rolada czekoladowa z kremem Bourbon, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokryj galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy i boki patelni pokryć sprayem do gotowania; posypać 2 łyżeczkami mąki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
3
Jajka ubić w dużej misce mikserem z dużą prędkością, aż się spienią. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Połączyć 1 szklankę mąki i dalej 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny jaj. Złóż masło jabłkowe i daktyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ciasto rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 375 przez 8 do 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ciasto poluzować z boków patelni i wyłożyć na talerz posypany 2 łyżkami cukru pudru; ostrożnie odkleić papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
9
Miejsce, szew w dół, na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Rozwiń ciasto ostrożnie; usuń ręcznik.
11
Nadzienie serowe i jabłkowe rozprowadzić równomiernie na cieście. Przełożyć ciasto; umieścić, szew bok w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić 2 godziny. Ciasto wymieszać z 1 łyżką cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SerSer
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn