Rolada z serem śmietankowym i jabłkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj twarożek i roladę z jabłkami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, cukier puder, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 6 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Rolada czekoladowa z kremem Bourbon, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Masło jabłkowe tosty francuskie Roll up z masłem jabłkowym sos do maczania serem kremowym # AppleButterSpin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy i boki patelni pokryć sprayem do gotowania; posypać 2 łyżeczkami mąki. Odstawić.
Jajka ubić w dużej misce mikserem z dużą prędkością, aż się spienią. Stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 5 minut).
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć 1 szklankę mąki i dalej 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny jaj. Złóż masło jabłkowe i daktyle.
Ciasto rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 8 do 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ciasto poluzować z boków patelni i wyłożyć na talerz posypany 2 łyżkami cukru pudru; ostrożnie odkleić papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Miejsce, szew w dół, na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Rozwiń ciasto ostrożnie; usuń ręcznik.
Nadzienie serowe i jabłkowe rozprowadzić równomiernie na cieście. Przełożyć ciasto; umieścić, szew bok w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić 2 godziny. Ciasto wymieszać z 1 łyżką cukru pudru.