Rolada z piersi indyka z farszem jabłkowo-Rodzynkowym

Nigdy nie można mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj rolady z piersi indyka z farszem jabłkowo-Rodzynkowym. Na 12,09 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1354 kalorii, 202g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana pierś z indyka z farszem cremini Cranowo-jabłkowym, Rolada Z Piersi Indyka, oraz Wakacyjna Rolada Z Piersi Indyka Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do rondla włożyć wodę, masło i rodzynki; doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia, wymieszać mieszankę farszu, przykryć i odstawić, aż mieszanina farszu wchłonie płyn, około 5 minut. Do farszu mieszamy 1 łyżkę przyprawy do drobiu i lekko jabłko. Pozostawić mieszaninę farszu do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść stojak na patelni.
Ostrożnie wyjmij skórę piersi indyka w jednym kawałku, nie rozrywając skóry i odstaw na bok. Kości pierś indyka (patrz UWAGI) trzymając mięso w jednym kawałku, ale usuwając Pasek chrząstki i chrząstki między dwiema połówkami piersi, jeśli to konieczne. Wyciągnij dwie sekcje polędwicy na zewnątrz od głównej części piersi, utrzymując je przyczepione, aby rozwinąć kawałek indyka bez kości w mniej więcej kwadratowy kawałek mięsa.
Posypać wnętrze piersi solą, pieprzem i 1 łyżką przyprawy do drobiu.
Rozprowadzić mieszaninę farszu po całej wewnętrznej stronie kawałka mięsa z piersi i mocno zwinąć nadziewaną pierś w zwartą rolkę.
Rozłóż zarezerwowaną skórkę z indyka, a nadziewaną roladę umieść na środku skóry. Naciągnąć i zwinąć skórkę na nadziewane mięso, a następnie związać nadziewaną roladę sznurkiem do gotowania.
Umieść rolkę na stojaku do pieczenia z boku szwu w dół.
Piecz nadziewane piersi w nagrzanym piekarniku, aż skóra będzie złotobrązowa, mięso nie będzie już różowe w środku, a temperatura bułki, mierzona w najgrubszej części, wynosi 170 Stopni F (75 stopni C), 1 1/2 do 2 godzin. Pozostawić pieczeń przykrytą namiotem z folii aluminiowej przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem sznurka do krojenia.