Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami

Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami
Need a דל פחמימות,zne danie główne? Kozi ser i Rolada z kurczaka nadziewane ziołami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1253 kalorii, 82g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, zwykła bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Rolada z kurczaka / słodkich ziemniaków z sosem z koziego sera.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W misce, połączyć szpinak, kozi ser, migdały, bułka tarta i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser KoziSer Kozi
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
W innej misce połączyć masło, natkę pietruszki, rozmaryn, tymianek i skórkę z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połóż pierś kurczaka-bok w dół. Pokrój przez skórę wzdłuż kręgosłupa kurczaka, przecinając skórę. Używając noża do trybowania i palców, zwolnij skórę z kurczaka, kierując nóż w kierunku mięsa kurczaka. Po rozluźnieniu skóry od tyłu, Odwróć kurczaka tak, aby był od strony piersi do góry i pokrój środek piersi. Za pomocą noża do trybowania i palców odciągnąć skórę z każdej strony. Gdy dojdziesz do nóg i skrzydeł, Wytnij wokół każdego kawałka, aby uwolnić skórę ze stawu. Nie spiesz się, to wymaga praktyki i nie musi być idealne, chcemy po prostu jak najwięcej skóry. Po usunięciu skóry z każdej strony kurczaka, odłóż je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Wyjąć każdą pierś z kurcząt, biorąc nóż do trybowania i podążając za kością piersi w dół z każdej strony. Użyj Kości jako naturalnego przewodnika, wykonaj go aż do usunięcia piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Gdy piersi są usuwane, Motyl każdej piersi przez cięcie w najgrubszej części piersi poziomo, tworząc kieszeń, jak otwarcie książki. Po nałożeniu masła umieść każdą pierś między 2 warstwami folii i za pomocą młotka do mięsa, Funt, aż będzie miała grubość 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
7
Piersi kurczaka ułożyć na płasko i posypać solą i pieprzem. Farsz z koziego sera Herbed podzielić między 4 piersi, umieszczając mieszaninę farszu w kierunku dolnej trzeciej części piersi, najbliżej jej najwęższego punktu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Ser KoziSer Kozi
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Zwijaj pierś wokół farszu, chowając się w końcach podczas toczenia, jak burrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Ułożyć skórki z kurczaka i podzielić masło ziołowe między nimi, umieszczając masło tuż poniżej środkowego punktu skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
10
Ułożyć zrolowaną pierś bezpośrednio na maśle, a następnie owinąć skórkę wokół kurczaka, schować na końcach, powtarzając ten sam proces, który zrobiłeś, aby zwijać piersi. Po zrolowaniu zabezpiecz skórę za pomocą 3 wykałaczek, po jednym w środku i po jednym na każdym końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
11
Rozgrzać olej w nieprzywierającej, bezpiecznej w piekarniku patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
12
Dodać rolady i zapiekać ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronie.
13
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 165 stopni F, a soki będą czyste, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
14
Odstawić kurczaka na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
15
Wyjąć wykałaczki, pokroić i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn