Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami

Need a דל פחמימות,zne danie główne? Kozi ser i Rolada z kurczaka nadziewane ziołami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1253 kalorii, 82g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, zwykła bułka tarta, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Rolada z kurczaka / słodkich ziemniaków z sosem z koziego sera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W misce, połączyć szpinak, kozi ser, migdały, bułka tarta i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
W innej misce połączyć masło, natkę pietruszki, rozmaryn, tymianek i skórkę z cytryny. Odstawić.
Połóż pierś kurczaka-bok w dół. Pokrój przez skórę wzdłuż kręgosłupa kurczaka, przecinając skórę. Używając noża do trybowania i palców, zwolnij skórę z kurczaka, kierując nóż w kierunku mięsa kurczaka. Po rozluźnieniu skóry od tyłu, Odwróć kurczaka tak, aby był od strony piersi do góry i pokrój środek piersi. Za pomocą noża do trybowania i palców odciągnąć skórę z każdej strony. Gdy dojdziesz do nóg i skrzydeł, Wytnij wokół każdego kawałka, aby uwolnić skórę ze stawu. Nie spiesz się, to wymaga praktyki i nie musi być idealne, chcemy po prostu jak najwięcej skóry. Po usunięciu skóry z każdej strony kurczaka, odłóż je na bok.
Wyjąć każdą pierś z kurcząt, biorąc nóż do trybowania i podążając za kością piersi w dół z każdej strony. Użyj Kości jako naturalnego przewodnika, wykonaj go aż do usunięcia piersi.
Gdy piersi są usuwane, Motyl każdej piersi przez cięcie w najgrubszej części piersi poziomo, tworząc kieszeń, jak otwarcie książki. Po nałożeniu masła umieść każdą pierś między 2 warstwami folii i za pomocą młotka do mięsa, Funt, aż będzie miała grubość 1/4 cala.
Piersi kurczaka ułożyć na płasko i posypać solą i pieprzem. Farsz z koziego sera Herbed podzielić między 4 piersi, umieszczając mieszaninę farszu w kierunku dolnej trzeciej części piersi, najbliżej jej najwęższego punktu.
Zwijaj pierś wokół farszu, chowając się w końcach podczas toczenia, jak burrito.
Ułożyć skórki z kurczaka i podzielić masło ziołowe między nimi, umieszczając masło tuż poniżej środkowego punktu skóry.
Ułożyć zrolowaną pierś bezpośrednio na maśle, a następnie owinąć skórkę wokół kurczaka, schować na końcach, powtarzając ten sam proces, który zrobiłeś, aby zwijać piersi. Po zrolowaniu zabezpiecz skórę za pomocą 3 wykałaczek, po jednym w środku i po jednym na każdym końcu.
Rozgrzać olej w nieprzywierającej, bezpiecznej w piekarniku patelni saute na średnim ogniu.
Dodać rolady i zapiekać ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronie.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 165 stopni F, a soki będą czyste, około 10 minut.
Odstawić kurczaka na 5 minut przed podaniem.
Wyjąć wykałaczki, pokroić i podawać.