Przepis Rolada z indyka z sosem jabłkowo-jabłkowym może zaspokoić Europejskie pragnienie w ok. 2 godziny i 10 minut. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jabłecznik, olej canolan, pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolada z indyka pieczona w kabaczku, zawijana boczkiem z sosem jabłkowym, Sos Z Indyka Jabłkowego, oraz Indyk z grilla jabłkowego z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Umieścić pierś indyka między 2 arkusze folii i Funt lekko młotkiem mięsa do równej grubości około 3/4-cala. Odstawić na czas przygotowania farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Żurawinę umieścić w małym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia, odcedzić i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie złota, ale nie zwęglona, o 12 do 15 protokół.
Dodać czosnek i gotować dodatkowe 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
9
Dodać chleb, żurawinę, orzechy pekan, 2 łyżki świeżej lub 2 łyżeczki suszonej szałwii i 1/2 do 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, w zależności od konsystencji farszu; (chcesz, aby mieszanina była zwilżona, ale nie za mokra, ponieważ Indyk uwolni wilgoć po ugotowaniu). Gotować na małym ogniu przez około 2 do 3 minut, zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Suszona Szałwia
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Sól i pieprz wewnątrz i na zewnątrz piersi indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
11
Rozłóż farsz na indyku, pozostawiając około 1 1/2 do 2 cali odkryte ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Zwinąć i szczelnie zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, starając się utrzymać cały farsz w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
13
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużym piecu holenderskim lub średniej wielkości patelni do pieczenia. Zapiekać nadziewane piersi indyka ze wszystkich stron, aż lekko zbrązowieje, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
14
Dodaj pokrojoną cebulę i 1 1/2 szklanki wywaru z kurczaka, przykryj szczelnie i piecz w piekarniku, aż indyk osiągnie 160 stopni F, gdy termometr natychmiastowy zostanie wstawiony do wewnętrznej warstwy mięsa, około 60 do 65 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Wyjąć pierś indyka z piekarnika i przenieść na deskę do krojenia, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Dodać jabłecznik, 1/2 szklanki wywaru z kurczaka, ocet i pozostałą szałwię do cebuli, wywaru z kurczaka i soków na patelni, doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się o 1/
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Powoli dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, stale mieszając i gotuj przez 3 minuty więcej. Sos nie powinien być gruby, tylko nieco grubszy niż jus. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Sprawia, że 1 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Wyjąć sznurek z piersi indyka i pokroić na kawałki o grubości 1,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki