Rolada z indyka w sosie jabłkowo-jabłkowym

Rolada z indyka w sosie jabłkowo-jabłkowym
Przepis Rolada z indyka z sosem jabłkowo-jabłkowym może zaspokoić Europejskie pragnienie w ok. 2 godziny i 10 minut. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jabłecznik, olej canolan, pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolada z indyka pieczona w kabaczku, zawijana boczkiem z sosem jabłkowym, Sos Z Indyka Jabłkowego, oraz Indyk z grilla jabłkowego z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: szpagat kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Umieścić pierś indyka między 2 arkusze folii i Funt lekko młotkiem mięsa do równej grubości około 3/4-cala. Odstawić na czas przygotowania farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Żurawinę umieścić w małym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia, odcedzić i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie złota, ale nie zwęglona, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodać czosnek i gotować dodatkowe 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać chleb, żurawinę, orzechy pekan, 2 łyżki świeżej lub 2 łyżeczki suszonej szałwii i 1/2 do 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, w zależności od konsystencji farszu; (chcesz, aby mieszanina była zwilżona, ale nie za mokra, ponieważ Indyk uwolni wilgoć po ugotowaniu). Gotować na małym ogniu przez około 2 do 3 minut, zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Sól i pieprz wewnątrz i na zewnątrz piersi indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
11
Rozłóż farsz na indyku, pozostawiając około 1 1/2 do 2 cali odkryte ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Zwinąć i szczelnie zabezpieczyć sznurkiem kuchennym, starając się utrzymać cały farsz w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
13
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużym piecu holenderskim lub średniej wielkości patelni do pieczenia. Zapiekać nadziewane piersi indyka ze wszystkich stron, aż lekko zbrązowieje, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
14
Dodaj pokrojoną cebulę i 1 1/2 szklanki wywaru z kurczaka, przykryj szczelnie i piecz w piekarniku, aż indyk osiągnie 160 stopni F, gdy termometr natychmiastowy zostanie wstawiony do wewnętrznej warstwy mięsa, około 60 do 65 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Wyjąć pierś indyka z piekarnika i przenieść na deskę do krojenia, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Dodać jabłecznik, 1/2 szklanki wywaru z kurczaka, ocet i pozostałą szałwię do cebuli, wywaru z kurczaka i soków na patelni, doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
JabłecznikJabłecznik
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Powoli dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, stale mieszając i gotuj przez 3 minuty więcej. Sos nie powinien być gruby, tylko nieco grubszy niż jus. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Sprawia, że 1 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3
Wyjąć sznurek z piersi indyka i pokroić na kawałki o grubości 1,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn