Przepis rolada wołowa z koperkiem Spaetzle może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 721 kalorii, 63g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 95 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę mieloną z kamienia, koszerną sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), roladen wołowy, oraz Roladen Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zmiękczyć steki wołowe, umieść je między dwoma arkuszami papieru woskowego i tłucz młotkiem do mięsa. Doprawić obie strony solą i pieprzem. Dzieląc musztardę równomiernie między każdym stekiem, rozłóż na powierzchni jednej strony mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Funtów Jeżyn (około
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Miejsce boczek na średniej patelni na średnim ogniu i gotować, aż tłuszcz zaczął renderować i boczek jest lekko rumiane, o 4 protokół, rzut raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Połóż jeden plasterek lekko rumianego boczku na każdym kawałku slathered steak, a następnie cebulę, marchew włócznię i ogórek włócznię. Przycinaj warzywa, aby pasowały do długości każdego steka. Zaczynając od krótkiego końca, zwijamy mięso jak galaretkę i zabezpieczamy sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
4
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać wołowinę i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 6 minut w sumie. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać czosnek. Gotować, stale mieszając, aż zmiękną i pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodać bulion i wino i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna drewnianą łyżką. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wymieszać 1 szklankę mąki, jajko, mleko, koperek, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Pracując partiami przy użyciu wytrzymałej łyżki, należy zmusić spaetzle przez otwory Spaetzle maker lub durszlak o dużych otworach do wrzącej wody. Gotować 3 do 4 minut lub aż makaron wypłynie na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
9
Dobrze spuścić do durszlaka i szybko wstrząsnąć spaetzle zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Gdy wołowina jest gotowane, masło i pozostały 1 łyżka oliwy z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustępuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
11
Dodaj spaetzle, wstrząsnąć raz, aby rozprowadzić równomiernie, i gotować bez ruchu, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, przełożyć na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Gruby Czerwony Cukier
12
Wyjąć mięso z patelni, wyrzucić Sznurek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
13
Połączyć pozostałe 1/3 szklanki mąki i 3/4 szklanki wody, ubijając, aż będzie gładka i bez grudek. Powoli mieszać do bulionu.