Rolada wieprzowa z cytryną i szałwią

Need a dairy free main course? Rolada wieprzowa z cytryną i szałwią może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pietruszkę z płaskim liściem, sauvignon blanc i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sauvignon blanc można śledzić to danie główne z Babeczki Winne Sauvignon Blanc jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina duszona z cytryną i szałwią, Kotlety Wieprzowe Z Szałwii Cytrynowej, oraz Schab z cytryną i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki pokroić wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę. Połówki otwarte, układanie polędwic płasko. Pokrój każdą połowę wzdłuż, cięcie na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę; otwórz płasko.
Umieść plastikową folię nad polędwicami; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz pietruszkę, szałwię, skórkę i czosnek.
Polędwiczki posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozłóż połowę mieszaniny pietruszki na każdej polędwicy, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół zewnętrznych krawędzi.
Roll up polędwiczki jelly roll mody, począwszy od długich boków. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Polędwiczki posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść polędwiczki w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknij. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać polędwiczki; gotować 5 protokół, obracając aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj wino; gotować 2 protokół.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Usunąć polędwiczki z patelni; ogrzać. Gotować mieszankę bulionu, aż zmniejszy się do 1 szklanki (około 10 minut). Wymieszać z sokiem.
Usuń sznurek z polędwic. Pokroić polędwiczki w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala.
Podawać z orzo i cytrynowymi klinami.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi szałwii.