Rolada Stekowa Z Chrzanem

Rolada stekowa z chrzanem może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 74g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, rozmaryn, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini, Rolada stekowa z Provolone, oraz Wagyu Spódnica Stek Rolada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować farsz do steku: rozgrzać brojlery i umieścić paprykę ściętą bokiem w dół na wyłożonej folią patelni brojlerów. Broil aż skóra jest zwęglona, 8 do 10 minut.
Przełożyć do miski, przykryć talerzem i odstawić do ostygnięcia. Paprykę obrać palcami lub nożem do parkowania. W razie potrzeby lekko spłukać, aby usunąć pozostałą skórę i osuszyć.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać por i czosnek i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Delikatnie Funt stek z płaskim boku młotkiem lub patelni ciężkiej aż 1/4 cala grubości.
Połóż na desce do krojenia z długim bokiem do Ciebie i doprawić solą i pieprzem.
Umieść pieczoną paprykę równomiernie na mięsie, pozostawiając 1-calową granicę dookoła. Top z plasterkami sera, następnie mieszaniną porów.
Zwiń mięso z dala od ciebie do ciasnego cylindra, chowając się w nadzieniu podczas toczenia.
Wymieszać bułkę tartą, rozmaryn, pietruszkę, chrzan, oliwę z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku w średniej misce do zwilżenia.
Posmaruj roladę steku odrobiną oliwy z oliwek i naciśnij mieszankę bułki tartej na górze i bokach. Zawiąż roladę sznurkiem w trzech lub czterech miejscach, upewniając się, że nie jest zbyt ciasna (chcesz, aby skórka pozostała nienaruszona).
Ułożyć roladę na steku w patelni do pieczenia i piec, aż skórka będzie złota, a termometr włożony do środka zarejestruje 130 stopni dla średnio rzadkich, około 45 minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 15 minut. Ostrożnie odciąć sznurek, a następnie pokroić rolkę w poprzek na 1-calowe kawałki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019