Rolada rybna z masłem złożonym
Rolada rybna z masłem złożonym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 9 porcjami. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 41 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, olej canolan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Masło trójskładnikowe s, Masło Złożone Ramp, oraz Masło Chrzanowe Złożone.
Instrukcje
Na blacie ułóż arkusz papieru pergaminowego i przykryj go warstwą folii.
Połóżcie filety z łososia, ogony z dala od was. Nakładają się filety z flądry około 1 cala nad ogonami łososia. Następnie umieść przegrzebki na metalowym szpikulcu i ustaw na końcu flądry najdalej od Ciebie.
Posypać rybę ziołami i doprawić solą i pieprzem.
Za pomocą plastikowej folii pociągnij rybę do siebie, aby plastik zaczął ciągnąć flądrę nad przegrzebkami. Pamiętaj, aby nie zwinąć plastiku w rolkę rybną. Użyj patelni na arkusze, aby mocno popchnąć rolkę podczas ciągnięcia plastiku w swoją stronę. Rolka powinna być szczelna i powinna być w stanie usunąć arkusz plastiku. Następnie zwiń rybę w pergaminie, aby była przykryta i można ją umieścić w lodówce. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
W przypadku masła złożonego: w dużej misce za pomocą drewnianej łyżki wymieszać wszystkie składniki.
Umieść mieszaninę na kawałku pergaminu i złóż pergamin na siebie. Pociągnij, aby utworzyć rolkę i przekręć końce.
Umieścić w zamrażarce na 10 minut, aby skonfigurować. Pokroić w 1/4 cala rund i usunąć pergamin.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak piekarnika 6 cali od elementu grzejnego.
Wyjąć metalowy szaszłyk i pokroić roladę W 3/4 do 1 cala okrągłe.
Umieść na patelni brojlerów i posmaruj każdą rundę olejem rzepakowym. Umieść pod brojlerem przez 3 do 6 minut w zależności od tego, jak dobrze zrobione lubisz swoje ryby.
Podawać z 1 plastrem masła złożonego na każdej bułce rybnej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio