Przepis boczek omlet Rolada z salsą może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 38 minut. Ten poranny posiłek ma 219 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, ser mozza-cheddar, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Omletowa z boczkiem z salsą, Boczek, kukurydza, Salsan i kurczak Roll-Up, oraz Rolada Omletowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Linia 15x10x1-calowy patelnia z pergaminem, z końcami rozszerzającymi się na najkrótsze boki patelni. Spryskać sprayem do gotowania. Ubić jajka, mleko i mąkę w dużej misce z trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać kolejne 4 składniki; wlać do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Naturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec 14 do 16 min. lub aż krawędzie są prawie ustawione. Wierzch z serem; piec 2 min. albo aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
4
Omlet zwiń natychmiast, zaczynając od jednego krótkiego końca i odrywając Papier, gdy omlet jest zwijany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.