Rolada jajeczna wieprzowa z brokułami Slaw

Rolada z jajek wieprzowych z brokułami Slaw może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju sezamowego, brokuły slaw, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Brokuły Slaw, oraz Brokuły Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieć frytkownicę podgrzaną do 370 stopni F.
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej sezamowy, wieprzowina i czosnek. Pozostawić do gotowania przez kilka minut, a następnie dodać pięć przypraw w proszku, czarny pieprz, tajska bazylia i sok z limonki. Wyłączyć ogrzewanie i dodać brokuły slaw mix.
Ułożyć owijki z jajkiem na płaskiej powierzchni.
Dodać około 2 do 3 łyżek mieszanki wieprzowej i slaw mix do opakowania. Jajko umyć boki każdego opakowania rolki jaj.
Roll jaj roll owijki na mieszaninie, przynosząc boki i nadal toczyć aż uszczelnione.
Smażyć na złoty kolor, około 2 do 4 minut.
Wyjąć z oleju na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym i podawać z sosem do zanurzania.
W misce dodaj odrobinę bulionu grzybowego do sosu hoisin.
Dodać szalotki i wymieszać.