Rolada imbirowa Bumble
Przepis Bumble ' s Ginger Rolade może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w mniej więcej 25 godzin. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, wody, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rolada dyniowa z masłem imbirowym, Przyprawiona Rolada karmelowa z kremem imbirowym, oraz Rolada imbirowo-orzechowa z lukrem Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Dolna linia i boki maślanej 15-na 10-calowej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości) z arkuszem pergaminu i pergaminu maślanego.
Roztopić masło z melasą, cukrem i wodą w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, a następnie schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i zmielony imbir.
Wymieszać z masłem i żółtkiem jajka na gładką masę.
Ubij białko w średniej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty, a następnie złóż na ciasto delikatnie, ale dokładnie.
Wlać do patelni do pieczenia, rozprowadzając równomiernie, i piec, aż top będzie złoty i jędrny w dotyku, 18 do 22 protokół. Ostudzić ciasto na patelni 5 minut, następnie przykryć ciasto lekko wilgotnym ręcznikiem kuchennym i całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Ciasto dusić obficie cukrem cukierniczym, a następnie przykryć arkuszem pergaminu, a następnie blachą do pieczenia lub stojakiem. Odwróć ciasto i obrać pergamin teraz na wierzchu.
Ubij śmietanę, aż utrzyma sztywne szczyty, a następnie rozprowadź równomiernie na wierzchu ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Roll up ciasto, począwszy od krótkiego boku, aby 10-calowy dziennik, usuwając pergamin, jak idziesz.
W razie potrzeby plastry rolady można zamrozić (do 1 tygodnia), następnie lekko posypać cukrem turbinado (takim jak cukier na surowo) i podsmażyć (nie rozmrażać najpierw) na płytkiej patelni do pieczenia 5 do 6 cali od ognia do złotego koloru, około 3 minut.
Roladę można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.