Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj roladę z homara. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, seler, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolada Homara, Rolada Homara, oraz Rolada Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć mięso homara, seler i majonez i delikatnie wrzucić, aż dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem i schłodzić przez co najmniej 30 minut (lub do nocy) przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej dużą ciężką patelnię na średnim płomieniu. Lekko posmarować obie strony każdej bułki i gotować przez 2 minuty z każdej strony, aż do uzyskania złotego koloru. (Bułki mogą być również opiekane pod brojlerem.)
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine du Colombier Chablis. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.