Nigdy nie można mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj rolady cytrynowo-Makowej. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 251 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka białek, oleju roślinnego, maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, oraz Bezglutenowy chleb cytrynowy z polewą miodowo-cytrynową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zalać galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy pokryć sprayem do gotowania; wsypać 2 łyżeczki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Patelnia
3
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ubić żółtka w dużej misce z dużą prędkością miksera przez 4 minuty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru granulowanego, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 2 minut). Ubić w skórce cytryny, soku i oleju. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Skórka Z Cytryny
Białka Jaj
żółtko Jaja
Sok
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
5
Połączyć 2/3 szklanki mąki, mak, proszek do pieczenia i sól, dobrze mieszając trzepaczką; delikatnie złożyć do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Makowiec
Mąka Uniwersalna
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Łyżka ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Ciasto poluzować z boków patelni i wyłożyć na talerz posypany 1 łyżką cukru pudru; ostrożnie odkleić papier woskowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Piekarnik
Patelnia
8
Posypać 1 łyżką cukru pudru; ostudzić 1 minutę. Zaczynając od wąskiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Rolka
9
Miejsce, szew w dół, na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
10
Rozwiń ciasto ostrożnie, usuwając ręcznik.
11
Połączyć ubitą polewę z twarogiem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
12
Rozłóż ubitą mieszaninę na ciasto, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi. Przeroll ciasto, i miejsce, szew w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić przez 4 godziny. 1 łyżkę cukru pudru przesiać na ciasto i pokroić w plasterki.