Rolada cielęca w stylu Neapolu: Rotolo di Vitello jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów piniowych, szpinaku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem), Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello.
Instrukcje
1
Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki. W dużej misce, połączyć plasterki jaj, szpinak, pietruszka, oregano, czosnek, rodzynki i orzeszki piniowe. Mieszaj, aż dobrze się połączą i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Połóż pierś cielęcą płasko na czystej powierzchni roboczej i przykryj mieszaniną jajek. Zaczynając od najbliższego poziomego końca, zacznij przewracać piersi cielęce nad nadzieniem, zwijając dość ciasno, tak jak w przypadku burrito. Używając Sznurka kuchennego, zabezpiecz roladę cielęcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palił. Brąz mięso i usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę, seler, i marchew i gotować, aż cebula zacznie mięknąć i włączyć światło złoty brąz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj wino i kontynuuj gotowanie, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać pomidory i cielęcinę, a następnie doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować, i niech gotować delikatnie przez 1 godzinę. Jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię wilgotną, dodaj trochę wody podczas gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część