Rolada cielęca w stylu Neapolu: Rotolo di Vitello jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów piniowych, szpinaku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem), Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello.
Instrukcje
1
Jajka ugotowane na twardo pokroić w plasterki. W dużej misce, połączyć plasterki jaj, szpinak, pietruszka, oregano, czosnek, rodzynki i orzeszki piniowe. Mieszaj, aż dobrze się połączą i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Połóż pierś cielęcą płasko na czystej powierzchni roboczej i przykryj mieszaniną jajek. Zaczynając od najbliższego poziomego końca, zacznij przewracać piersi cielęce nad nadzieniem, zwijając dość ciasno, tak jak w przypadku burrito. Używając Sznurka kuchennego, zabezpiecz roladę cielęcą.
Dodaj wino i kontynuuj gotowanie, aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać pomidory i cielęcinę, a następnie doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować, i niech gotować delikatnie przez 1 godzinę. Jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię wilgotną, dodaj trochę wody podczas gotowania na wolnym ogniu.