Rogaliki Migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać migdałowe rogaliki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 300 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, cukier cukierniczy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Rogaliki Migdałowe, Rogaliki czekoladowo-migdałowe, oraz Rogaliki Czekoladowo-Migdałowe.
Instrukcje
W misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce, połączyć mąkę, cukier i sól.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Dodać mleko i żółtka do mieszaniny drożdży; dobrze wymieszać. Wymieszać do mieszaniny okruchów; dobrze wymieszać. Nie ugniatać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozwal ciasto. Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Zwiń każdy kawałek w 12-in. okrąg; przeciąć każdy okrąg na osiem klinów. W małej misce ubić składniki nadzienia, aż będą gładkie.
Rozłóż nadzienie na klinach; zwiń od szerokiego końca.
Miejsce z punktowym bokiem w dół 3 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Krzywa kończy się tworząc kształt półksiężyca. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce na 1 godzinę (ciasto nie podwoi się).
Ubić białko jaja i wodę; posmarować rogalikami.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu do ostygnięcia.