Rogaliki Krabowe
Rogaliki krabowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 551 kalorii, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos do sałatek serowych, mięso krabowe, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka krabowa na Rogalikach, Rogaliki Z Sałatką Krabową, oraz Sałatka krabowa w stylu akadyjskim na Rogalikach.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mięso krabowe, sos z sera pleśniowego, majonez, bułkę tartą, cebulę i czosnek. Delikatnie złożyć pomidora, doprawić solą i pieprzem do smaku. Ser Asiago można złożyć do mieszanki lub posypać wierzchem podczas podawania.
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki na połowie każdego rogalika, a na wierzchu pozostałe połówki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.